Despre Noi

Cum se joacă?

Cine sunt jucătorii?

Just Escape este perfect pentru toată lumea. Nu sunt necesare abilități speciale pentru a vă distra. Adu-ți prietenii, familia, colegii și distrează-te.

Pentru Team Building

Platon a spus: «Putem descoperi mai multe despre o persoană într-o oră de joc decât într-un an de conversație.» Jocul de evadare facilitează crearea unor relații mai solide în afara contextului profesional, ajută la eliminarea tensiunilor acumulate la locul de muncă, este un vector al colaborării și comunicării. Un Escape Room, consolidează coeziunea și relațiile în cadrul echipei.

Pentru Evenimente Speciale

Oricare ar fi evenimentul, Just Escape este aici pentru a-l duce la un alt nivel. Rezervați-vă camera și contactați-ne pentru a vedea cum putem contribui la îmbunătățirea oricărei ocazii speciale.

Întrebări și Răspunsuri

Dacă întrebarea ta nu este în listă, ne puteți întreba oricând
Ce este un Escape Game: 1 echipa, 1 escape room, 1 ora pentru a reusi. Un savant amestec compus din enigme de rezolvat, obiecte de gasit, mecanisme si lacate de deschis si multe alte surprise de descoperit, intr un cadru incredibil, pe diferite teme. Escape game ul, numit si « joc de evaziune « este noua activitate ludica si cerebrala, la moda. Prieteni, familie, colegi, team building, aniversari, seminare.. creati echipe de 3-7 jucatori si veniti sa traiti o experienta insolita si amuzanta.
Un game master va va monitoriza progresul ( prin camere video). În cazul unui impas, acesta va interveni, după caz, cu indicii.
Enigma trebuie rezolvată în 60 de minute.
Da, puteți încerca să rezolvați puzzle-urile din toate camerele, în funcție de disponibilitatea acestora.
În camera vor fi doar persoanele care va însoțesc.
Doar creierul și bună dispoziție.
În afară camerei Lost in Jungle, care este destinată copiilor între 8-16, celelalte sunt +16.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citeste Detalii...

ro_RORomanian